Blå jungfruslända

När vattnet utan förvarning sipprar in över stövelkanterna känns det mest svalkande. Sländorna är ganska tåliga om jag bara rör mig långsamt. De sitter kvar och poserar eller flyger åtminstone tillbaka till sin favoritplats. Så det är bara att invänta. Då och då behagar de visa upp hela sitt vingspann. Jag står i Fyledalens å och kvicksilvret har tagit sig upp till 30 grader. Klockgrodorna tiger i sin stillhet.

6 svar till “Blå jungfruslända

 1. Den blå Jungfrusländan tillhör mina favoriter bland sländorna. De är väldigt vackra tycker jag. Men vatten som sipprar in över stövelkanten… huuu, det låter inte skönt, oavsett hur varmt det är! )

 2. Skulle skicka en länk till min syrra som är intresserad av dina metal tavlor. Ett verkligt nöje att titta på allt vackert på din hemsida.

  • Kul!:-) Jag har fem kvar, sen har jag ca 30-40 Polaroid med motiv som väntar på att kokas loss, men inga ramar klara där ännu…

 3. Hej!
  Jag måste medge att jag inte varit inne på din sida tidigare, men nu har jag sett väldigt många vackra bilder! Vilken känsla du har (och tålamod).

  Hursomhelst ville jag tacka för din kommentar hos mig och bara säga att det kommer en fortsättning på salen, som jag hoppas ska bli någotsånär färdig till jul.

  Allt gott!

  Malin

  • Tack! Naturen är den bästa inspiratören!

   Jag ser fram emot att se fortsättningen på ert fantastiskt vackra hus! Där kan man också prata om tålamod…;-)

   Detsamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s